Już niebawem najbardziej romantyczne święto w roku – dzień świętego Walentego, patrona zakochanych. Gryficka restauracja Pan Piero ma wyśmienitą propozycję na uczczenie tego dnia. Przypadnie ona do gustu wszystkim zakochanym…w pysznym jedzeniu!
5 wyśmienitych dań
Spójrzcie zresztą sami na menu, które restauracja zaserwuje gościom podczas uroczystej kolacji 14 lutego (o godzinie 18.00):
1. Carpaccio z wędzonego pstrąga z zielenicy.
2. Pieczone szparagi w cieście francuskim.
3. Krem z buraka z łezką śmietany.
4. Cielęcina w sosie winno-wiśniowym z pieczonym batatem
w asyście świeżych warzyw.
5. Pieczone rożki naleśnikowe z lodami w towarzystwie malin.
Do pięciosetowej kolacji dobrane będzie dla gości odpowiednie wino, które doda wykwintności potrawom i umili wspólne chwile.
Kulinarna przygoda
Jak to mówią – przez żołądek do serca! A w tym przypadku nawet same nazwy potraw brzmią wyjątkowo smakowicie.
Zatem jeśli brakuje Wam inspiracji na ten wyjątkowy dzień, nie musicie dłużej szukać!
Zabierz ukochaną osobę na wyjątkowy wieczór i poszukuj fenomenalnych doświadczeń smakowych – i sercowych – przyjdźcie 14 lutego do restauracji Pan Piero!
Za 120zł/osobę przeżyjecie romantyczną i smakowitą przygodę, która z pewnością zapadnie w pamięć na długo.
Ilość miejsc ograniczona
Trzeba się spieszyć, gdyż ilość miejsc w gryfickiej restauracji jest ograniczona.
Rezerwacji stolików można dokonać osobiście w restauracji Pan Piero (ul. Niepodległości 48, Gryfice) lub telefonicznie pod numerem telefonu 91 384 33 08.
Nie czekaj i zarezerwuj stolik już dziś!